huvema map

Over ETTM

ETTM is de holdingmaatschappij van meerdere bedrijven die toonaangevend zijn als leverancier van (metaalbewerkings-)machines en (verspanende) gereedschappen.

Dankzij de diverse onderdelen binnen de holding is ETTM sinds 1997 uitgegroeid tot een totaalleverancier van machines, onderdelen, tooling en toebehoren. Ook installatie, reparatie en onderhoud zijn bij één van de dochterbedrijven ondergebracht.

Via de gezamenlijke holding ETTM stemmen de dochterbedrijven hun sterke punten en competenties op elkaar af. Alle bedrijven binnen de ETTM groep hebben zo een eigen identiteit en zijn specialisten in hun segment. 

ETTM onderscheidt zich van andere spelers op de markt door haar optimale faciliteiten en voorzieningen. Met Huvema Taiwan beschikt ETTM over de mogelijkheid om de producten en leveringsprogramma's in een continu proces in eigen beheer te blijven doorontwikkelen. Daarbij staan optimalisatie, veiligheid en kwaliteit centraal. In Veghel is een aanzienlijke centrale showroom ingericht en zijn er speciale ruimtes voor demonstraties, opleidingen en trainingen.

De producten van de ETTM worden over de hele wereld via directe verkoop en een netwerk van dealers gedistribueerd. Hierdoor kunnen klanten van ETTM snel beschikken over machines, tooling, onderdelen en technische ondersteuning.

www.ettm-bv.nl

ORGANIGRAM-ETTM-nl