huvema map

Over ETTM

De activiteiten van ETTM omvatten de inkoop, import en distributie van metaalbewerkingmachines, hand- en meetgereedschappen, werkplaatsinrichting, werkplaatsapparatuur, persoonlijke beschermingsmiddelen. Aangevuld met (reserve)onderdelen en service. Het productassortiment van ETTM omvat zeer erkende huismerken van derden en gerenommeerde producten van externe partijen.

Met een goed uitgebalanceerd productportfolio voor professionele toepassingen heeft ETTM een uitstekende reputatie als betrouwbare en innovatiegedreven partner van de gespecialiseerde handel in machines en gereedschappen. Elke entiteit op zijn eigen manier.

ETTM onderscheidt zich van andere spelers op de markt door haar optimale faciliteiten en voorzieningen. Met Huvema Taiwan beschikt ETTM over de mogelijkheid om de producten en leveringsprogramma's in een continu proces in eigen beheer te blijven doorontwikkelen. Daarbij staan optimalisatie, veiligheid en kwaliteit centraal. Het centraal magazijn is gevestigd in Veghel. Daar is ook een aanzienlijke showroom ingericht en zijn er speciale ruimtes voor demonstraties, opleidingen en trainingen.

De producten van de ETTM worden over de hele wereld via directe verkoop en een netwerk van dealers gedistribueerd. Hierdoor kunnen klanten van ETTM snel beschikken over machines, tooling, onderdelen en technische ondersteuning.

www.ettm-bv.nl

ORGANIGRAM-ETTM-nl